Klímatisztítás nélkül ne induljon nyaralni!

FONTOS!
Autós nyaralás előtt tisztítani, fertőtleníteni a klímát, ha nem szeretné lázasan tölteni a vakációt!

 

A kiinduló probléma az, hogy az autó klímaberendezésének sötét, nedves helyei, a radiátorok tökéletes környezetet biztosítanak a mikroorganizmusok elszaporodására. Az autóban utazva, használva a klímaberendezést ezek a mikroorganizmusok, baktériumok, vírusok folyamatosan mérgezik az utasokat.

A komoly “fertőzöttséget”, gombásodást onnan is fel lehet ismerni, hogy a klíma levegője büdös. Ekkor már nagy a baj, mindenképpen nagyon fontos a klímarendszer, az autó belső terének mihamarabbi fertőtlenítése.

A legegyszerűbb, legolcsóbb, vegyszermentes, hosszútávú és többször, akár otthon is használható megoldásként az ózonos klímatisztítást ajánljuk.

Akár rövid távon is megtérülő befektetés lehet egy OZONEGENERATOR Black 3500 léghigiéniai készülék beszerzése, amit akár még az otthoni szagtalanításra és fertőtlenítésre is fel lehet használni.

 

 

Bővebb információkhoz és vásárlási lehetőséghez kattintson ide!

 

A termék leírásában a kezelésről, az ózongáz hatásáról és a klímafertőtlenítés egyszerű menetéről is informálódhat. 

A fenti cikk megjelenésének időpontja 2017.06.07, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.

Főmenü

Termékkategóriák