Országos viszonteladói hálózatunk

Cégünk fő tevékenysége a nagykereskedelmi értékesítés, termékimport és gyártás. Az általunk forgalmazott termékek minőségének és ügyféltámogatásunknak köszönhetően több száz viszonteladó és beszerelő partner döntött már mellettünk. Keressen minket, ha szívesen ellátogatna egyik viszonteladónkhoz, vagy ha szeretne POWERTUNING viszonteladóvá válni!

 

Legközelebbi  viszonteladónkat vagy beszerelőműhelyt keres?

TÖLTSE KI ÉS MI VISSZAHÍVJUK!

ingyenes telefonos tájékoztatás

 

A Küldés gomb megnyomása után munkatársunk rövidesen telefonon fogja Önt keresni. Az ingyenes telefonos tájékoztatás munkanapokon 8:00-17:00-ig üzemel. Az ezen időtartamon kívül elküldött érdeklődésekre a következő munkanapon 9:00-tól fogjuk Önt visszahívni. Ha sürgős kérdése van, vagy gyors segítségre van szüksége, hívjon minket a 06 62 202 303-as elsődleges vagy a 06 30 852 5460 másodlagos telefonszámunkon.

 

Sürgős kérdése van?

Hívjon minket elérhetőségeink egyikén:
– 06 62 202 303
– 06 30 852 5460 

 

Megtetszettek termékeink és szeretne a viszonteladónk lenni?

A személyes kapcsolattartást már az együttműködés első pillanatától kezdve kiemelten fontosnak tartjuk. Ismerje meg kereskedelmi és fejlesztő csapatunkat! Központunk Szegeden, a Textilgyári út 3. alatt található, ahová várjuk szeretettel időpontegyeztetés után. Töltsön el értékesítési vezetőnkkel egy informatív napot! 

ÜZENJEN NEKÜNK!

és mi e-mailben elküldjük Önnek válaszunkat

 

A Küldés gomb megnyomása után a központi ügyfélszolgálati e-mail címünkre, az info@powertuning.hu -ra megkapjuk üzenetét és munkatársunk munkaidőben a lehető legrövidebb időn belül megválaszolja üzenetét az Ön által megadott e-mail címen keresztül. Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása munkanapokon 8:00-17:00-ig tart. Az ezen időtartamon kívül elküldött üzenetekre a következő munkanapon fogunk tudni válaszolni. Ha sürgős kérdése van, vagy gyors segítségre van szüksége, hívjon minket a 06 62 202 303-as elsődleges vagy a 06 30 852 5460 másodlagos telefonszámunkon.

 

 

A fenti cikk megjelenésének időpontja 2016.01.10, ezért előfordulhat, hogy a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű, vagy téves. A cikk pontosságáért és hasznosságáért cégünk mindent megtesz, de tartalmukért felelősséget nem vállal.

Főmenü

Termékkategóriák