Ingyenes kiszállítás 1 munkanapon belül*

gls-futarszolagalat

 

12.700 Ft-ot (10.000 Ft + Áfá-t) meghaladó rendelés esetében a GLS futárszolgálattal történő kiszállítás INGYENES! Minden egyéb esetben 1000 Ft-ot (787,4 Ft + Áfá-t) számítunk fel a csomagküldésre, amely tartalmazza a csomagolás, csomagküldés, utánvét esetén az utánvét díját összeghatár nélkül és egy alap értékbiztosítást is (amennyiben az Ön vásárlása meghaladja a 12.700Ft-ot a webshop automatikusan nem számít fel csomagküldési díjat).

Cégünk több mint 500 értékesítési partnert szolgál ki Magyarországon, illetve több mint 50 viszonteladóval rendelkezünk más Kelet-Európai országokban, így kötelességünknek érezzük, hogy a webshopunkban feltüntetett termékeket azonnal, “polcról levéve” tudjuk kiszállítani céges és egyéni megrendelőinknek egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek importőreként, magyarországi forgalmazójaként kiemelt figyelmet szentelünk a gyors és pontos kiszállításnak.

gls_auto

 

Ezen célunk maradéktalan teljesüléséhez a GLS futárszolgálatot használjuk (másnapi kiszállítás, on-line nyomkövetési rendszer, e-mail értesítés a csomag feladásakor, stb).

Aznapi kiszállításhoz kérjük 14:00-ig szíveskedjen leadni az on-line vagy telefonos rendelését, hogy a megrendelt termék(ek) már a következő munkanapon Önnél lehessen(ek).

Ha valamilyen oknál fogva az Ön által rendelt termékből készlethiányunk van, akkor Önt erről még aznap értesítjük és megadjuk a termék várható érkezésének időpontját, így Ön szabadon eldöntheti, hogy megvárja e azt, vagy törli rendelését.

 

 

Főmenü

Termékkategóriák