Ingyenes tuning kipróbálás

ingyenes-tuning-kiprobalas

 

Töltse ki az adatlapot és mi felkeressük az Önnek legegyszerűbb megoldással!

 

Országos viszonteladói hálózatunknak hála Önnek nem kell sokat utaznia ahhoz, hogy soron kívül beépítsük az Ön autójára optimalizált tuning megoldást. Így “saját bőrén” megtapasztalhatja mit tudunk kihozni az Ön autójából. Ha szeretné hosszabb ideig, akár 30 napig is tesztelni a készüléket, nincs más teendője, mint kifizetni a terméket, és ha a 29. napon Ön úgy gondolja, nem győzte meg a tuning, visszadjuk a termék árát.

A legtöbb autó esetében a tuning beépítése gyerekjáték. Rendelje meg tőlünk házhozszállítással a tuning terméket, majd ügyfélszolgálatunk segítségével építse be azt saját maga! Ha nem nyerte el a tetszését a termék 30 napon belül, visszafizetjük az árát!

Nem nézte még meg mit tudunk az Ön autójához ajánlani és mekkora teljesítménynövekedést ad?
Keresse fel szegedi műhelyünket.

Ha Ön e-mailben kér tájékoztatást, kattintson a következő linkre:
szeged@powertuning.hu

Ha sürgős kérdése van, vagy gyors segítségre van szüksége,
hívjon minket a következő elérhetőségek egyikén:
Vonalas: 06 21 200 0900
Mobil: 06 30 852 5460

 


Az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag a cégünk számára küldött érdeklődés, ajánlatkérés nyilvántartásához rögzítjük, adatait nem adjuk tovább. Kérjük pontosan töltse ki az adatlapot, hogy ügyfélszolgálatunk megfelelően tudja Önt tájékoztatni!
Ingyenes telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:00-17:00-ig üzemel. Ezen időtartam alatt elküldött érdeklődésekre a legrövidebb időn belül telefonon visszajelzünk. Ezen időtartamon kívül elküldött érdeklődésekre a következő munkanapon 9:00-tól hívjuk vissza.

Főmenü

Termékkategóriák