Vásárlói visszajelzések

 

Elsődleges célunk, hogy ügyfeleinket minőségi, Európa-szerte ismert és elismert autóipari termékekkel láthassuk el, és sokat számít számunkra ügyfeleink elégedettségének elnyerése.

 

Vásárlói visszajelzés:

Torma Katalin (családanya)
torma

Küberl (Common Rail)
(BMW 530d Touring 193 LE, 2002)

“Biztonságos, megbízható és nagyon kényelmes a családi BMW-nk. Az egyik ismerősünk javaslatára szereltettünk be egy Küberl tuningdobozt. Remek döntés volt: az autó valósággal életre kelt, és a férjem először érezhette igazán a vezetés lenyűgöző élményét. Számomra pedig öröm, hogy ezt a családi kassza nem sínyli meg, mivel az autó nem fogyaszt többet.”

 

Tábit György (sofőr)
tabit

KÜBERL TUNING (V-VP37)
(VW Golf IV 1.9 TDI 90 LE, 2005)

“Mindig is büszke voltam az autómra: elismert és megbízható gépről van szó, habár néha, pl. előzéseknél egy kicsit lomhának éreztem. A megoldást végül a Küberl tuningdoboza jelentette: most már biztosabban megyek bele előzésekbe, az autó sokkal nyomatékosabb lett, és kellemes meglepetésként a fogyasztása is csökkent.”

 

Provics Zsolt (ügyvezető)
provics

PT-BOX Benzines chip tuningdoboz (PT-1LS)
(Mercedes E50 AMG 347 LE, 1998)

“Fontos számomra a kényelem és megbízhatóság, ugyan akkor az autó dinamikus vezetéséről sem szeretnék lemondani. A PT-BOX tuningdobozával sikerült olyan teljesítménytöbbletet elérni az autóm számára, amely minden vezetési szituációban jól érezhető.”

 

Kasza Zsolt (traktoros)
kasza

KÜBERL TUNING (V-CR DENSO)
(John Deere 8520 traktor 325 LE, 2005)

“Hiába vettük újonnan a traktort, úgy éreztük, nincs meg benne az az erő, amit ettől a típustól elvárhattunk volna. A szervizesek sem tudtak mit kezdeni vele. A megoldást végül a tuningdoboz jelentette. Sosem gondoltuk volna, hogy a traktor végül erősebb lesz, ráadásul jóval kevesebb fogyasztással! A többlet erő időt spórol meg a szezonmunkák idején. Maximálisan elégedettek vagyunk.”

 

Nagy Csaba (sofőr)
nagy

KÜBERL TUNING (V-CR BOSCH)
(Iveco 120E28 kamion hűtős felépítménnyel, 280 LE, 2006)

“A tuningdobozzal a kamion lendületesebb lett, és könnyebben veszi az emelkedőket is. Vígh Tamás, ügyvezető: “Fuvarozó cég ügyvezetőjeként fontos a versenyképességünk fenntartása és költségeink csökkentése. A Küberl dobozzal felszerelt kamionjaink fogyasztása átlagosan 10%-al csökkent, amely 8 autó esetén milliós nagyságrendű évenkénti megtakarítást jelent, ami az emelkedő üzemanyagárakkal csak tovább gyarapodhat.”

 

Dani Kitti (asszisztens)
kitti

Sprint Booster (SBDD-151)
(Volkswagen Polo 1.4 , 2007)

“Szeretek dinamikusan közlekedni, amiben eddig sajnos nem mindig volt társam a VW Polom. A gázpedáltuning beszerelése után, mintha kicserélték volna az autóm. Főként városban használom, és még mindig mosolyt csal az arcomra gyorsításkor.”

 

Papp Zoltán
no_image

Megrendelés visszajelzés (webshop)

“Köszönettel rendelésem a tegnapi napon maradéktalanul megérkezett részemre. Cégvezetőként szolgáltatási területen dolgozom, saját tapasztalatból mondhatom, hogy ügyfél-kommunikációjuk, gyorsaságuk példaértékű. Legyenek elégedettek magukkal, jó úton haladnak, csak így tovább!”

 

Széles Gergely

no_image

Sprint Booster gázpedáltuning
(Fiat 500 1.2 Lounge ( 69LE)

“Bár a Sprint Booster használatakor jelentkező „sokkal fürgébb az autóm” érzés rendkívül szubjektív, és számokkal nem kifejezhető, a százalékok jól értelmezhetőek a mezei vásárlójelölteknek és felhasználóknak is. Ezért csatolva küldöm a teljesen egyéni, bronzkori technológiával előállított, ám annál számszerűbb mérési eredményeim Sprint Booster használatával, és anélkül. Talán egyszer, valakinek, valamikor egy távoli galaxisban hasznára lesz.

Sprint Booster zöld kapcsoló fokozatban 4%-ban jobb gyorsulást eredményezett, piros kapcsoló fokozatban pedig 9%-kal. Az eredményeket 0-60 km/h között tesztelték.”

fiat500_sprint_booster

Főmenü

Termékkategóriák